Pályázatok

A társaság alaptevékenységei mind a fogszabályozáshoz kapcsolódnak. Fő fókuszunkban a fogszabályozási technológia fejlesztése, a dolgozók folyamatos képzése, a minőség-ellenőrzés szigorítása, valamint a szakmában megjelenő új kezelési lehetőségek alkalmazása áll, melyek révén mind jobb és jobb megoldásokkal kívánjuk kiszolgálni a szakorvosokat és általuk a betegeket. A társaság megalakulása óta Magyarország egyik vezető fogszabályozó vállalkozásává vált.

A pályázat keretében társaságunk beszerzett a fejlesztéshez egy 3D nyomtatót valamint egy 3D szkennert. melyek használatával különböző gyártóformákat fejlesztettünk ki. Biomechanikai méréseket, minőségvizsgálatokat végeztünk, ezek eredményeit dokumentáltuk. Társaságunk kísérleti alkalmazás keretében tesztelte a létrejött eszközöket, elvégeztük a szükségesnek ítélt módosításokat majd véglegesítettük a prototípusokat, és a dokumentációt.

A társaság létrehozott egy olyan kétfázisú fogszabályzó eljárást, amely a korai kezelési szakaszban a tipikus rendellenességek megelőzésére Trainereket kínál, majd ezekhez illeszkedően, vagy ezektől függetlenül egy esztétikus, jelenlegi gyakorlatnál gyorsabban és célzottabban működő fogszabályzási rendszerrel képes segíteni a fogszabályozást.

A GINOP-2.1.7-15-2016-00177 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében, 2019.12.31-én valósul meg, közel 36,205 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.SAVARIA-DENT Kft - MagyarSAVARIA-DENT Kft - Angol